:
Yazilar
Konu Konu: BIR ÇOCUGUN MELEGI Cevap YazYeni Konu
Yazar
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
seldasahin
ziyaretci
ziyaretci

Durum Online: Online
Gönderildi: 16 Agustos 2005 - 13:57 | IP Kayıtlı Alıntı seldasahin

BÏR ÇOÇUGUN MELEGÏ Bir zamanlar dunyaya gelmeye hazirlanan bir cocuk varmis. Bir gun tanriya sormus: "Tanrim beni yarin dunyaya gonderecegini soylediler, fakat ben okadar kucuk ve gucsuzum ki orada nasil yasayacagim? "Tum meleklerin arasindan bir tanesini senin için sectim. O seni bekliyor olacak ve seni koruyacak. Melegin sana hergun sarki soyleyecek ve gulumseyecek. Boylece sen onun sevgisini hissedecek ve mutlu olacaksin." "Peki insanlar bana birsey soylediklerinde dillerini bilmeden soylenenleri nasil anlayacagim?" "Melegin sana dunyada duyabilecegin en guzel, en tatli sozcukleri soyleyecek, sana konusmayi dikkatle ve sevgiyle ogretecek." "Peki tanrim ,ben seninle konusmak istersem ne yapacagim?" "Melegin sana ellerini acarak bana dua etmeyi ogretecek." "Dunyada kotu adamlar oldugunu duydum , beni kim koruyacak.?" "Melegin seni kendi hayati pahasina dahi olsa daima koruyacak.Fakat ben seni bir daha goremeyecegim icin cok uzgunum. Melegin sana surekli benden sozedecek ve bana gelmenin yollarini sana ogretecek. O SIRADA CENNETTE BIR SESSIZLIK OLUR VE DUNYANIN SESLERI CENNETE GELMEYE BASLAR. COCUK GITMEK UZERE OLDUGUNU ANLAR VE SON BIR SORU SORAR..." Tanrim eger gitmek uzere isem lutfen cabuk soyle benim melegimin adi ne.? "Meleginin adinin onemi yok yavrum sen onu ANNE diye çagiracaksin.
Sayfa Başı Göster seldasahin's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır seldasahin

Cevap YazYeni Konu
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

Foruma Git
Bu işlemi yapamazsınız: Yeni konu gönderme
Bu işlemi yapamazsınız: Konulara cevap yazma
Bu işlemi yapamazsınız: Mesajlarınızı silme
Bu işlemi yapamazsınız: Mesajlarınızı düzenleme
Bu işlemi yapamazsınız: Anket oluşturma
Bu işlemi yapamazsınız: Oy kullanma