:
Diger Iller
Konu Konu: KAHVALTI Cevap YazYeni Konu
Yazar
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Poro Mustafa Uludag
ziyaretci
ziyaretci


Üyelik: 01 Ekim 2003
Durum Online: Online
Mesaj: -2224
Gönderildi: 20 Eylül 2006 - 15:58 | IP Kayıtlı Alıntı Poro Mustafa Uludag

Sevgili okurlarim Kahvaltida tamaginizin zevki ile zeytin yemek için nelere dikkat edilmelidir.Bi kere satin alirken Gemlik kivircik zeytini alin,yada sele,yada gemlik salamura ilk dikkat edecegimiz parlak siyahliktan kaçinin.Zeytin hafif kahverengiye kaçan rengiyle hafif kivircik olmasina dikkat edin.Kesin gemlik zeytini olup olmadigini saticisindan ögrendikten sonra marketten aldiginiz gibi kapali kaba koyun yada kavanoza,asla hava almasin.Sofraya servis yaparken asla yikamayin ve yaglamayin kendisi zaten yaglidir.Su degdiginde kulp çukurlarindan mantarlasma yapar ve bozulur.Zeytini mümkünse tenekede suyu ile alin yiyeceginiz kadar sofraniza koyun artan olursa geri tenekeye koyun.Zeytinin tadini ve lezzetini bozan su ve diger katkilardir.Birakin ramazanda dogal zeytini yikamadan tenekeden suyundan çikarildigi gibi sofralariniza servis edin.Bir zeytin üreticisi olarak tavsiyem budur afiyet olsun.
Sayfa Başı Göster Poro Mustafa Uludag's Profil Bu kullanıcının diğer mesajlarını araştır Poro Mustafa Uludag
 

  Cevap YazYeni Konu
Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa

Foruma Git
Bu işlemi yapamazsınız: Yeni konu gönderme
Bu işlemi yapamazsınız: Konulara cevap yazma
Bu işlemi yapamazsınız: Mesajlarınızı silme
Bu işlemi yapamazsınız: Mesajlarınızı düzenleme
Bu işlemi yapamazsınız: Anket oluşturma
Bu işlemi yapamazsınız: Oy kullanma

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide

Sayfa yükleme süresi: 0.0781 saniye.