Yazar |
|
selamikaranfil moderatör
Durum Online: Offline Mesaj: 242
|
Gönderildi: 16 Kasim 2007 - 05:35 | IP Kayıtlı
|
|
|
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), TRT Genel Müdürlüğü adaylığı için İbrahim Şahin, Nurullah Öztürk ve Prof. Dr. Etem Köklükaya'nın adının Başbakanlık'a bildirilmesini kararlaştırdı. RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Üst Kurul, 3984 Sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayınları Hakkında Kanun ile 2954 Sayılı Türkiye Radyo ve Televizyon Kanununun amir hükümleri gereğince, boş bulunan TRT Genel Müdürlüğü adaylarının belirlenmesi amacıyla toplandı ve toplantıda yapılan oylama sonucunda İbrahim Şahin, Nurullah Öztürk ve Prof. Dr. Etem Köklükaya'nın isimlerinin Başbakanlık'a bildirilmesine karar verildi...
|
Sayfa Başı |
|
|
Hüseyin ARSLAN ziyaretci
Durum Online: Online Mesaj: -2224
|
Gönderildi: 16 Kasim 2007 - 08:18 | IP Kayıtlı
|
|
|
Sayın müsteşarımızın verilen her görevi üstün başarıyla yapacağına inanıyor, kendilerini bu önemli görevinden dolayı kutluyor, saygılar sunuyorum.
Hüseyin ARSLAN - Amasya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı
|
Sayfa Başı |
|
|
P.Mustafa Uludağ ziyaretci
|
Gönderildi: 17 Kasim 2007 - 06:00 | IP Kayıtlı
|
|
|
İbrahim bey inşallah bu hizmetede atanacak Allah başarılı kılsın.
|
Sayfa Başı |
|
|
FERHAT ERASLAN ziyaretci
|
Gönderildi: 17 Kasim 2007 - 08:34 | IP Kayıtlı
|
|
|
Sayın müşteşarim bugüne kadar nasıl devamlı siz makamınızı yücelttıysenız bundan sonrada makamınızı yücelteceğinize inancimtamdır.Başarılarınızın devamını cenabı ALLAHTAN diliyorum.ALLAH UTANDIRMASIN..SADİYE FERHAT ERASLAN.
|
Sayfa Başı |
|
|
AYDIN ATİLLA ziyaretci
|
Gönderildi: 19 Kasim 2007 - 08:10 | IP Kayıtlı
|
|
|
HAKKINIZDA ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN
|
Sayfa Başı |
|
|
Mustafa ALTUN ziyaretci
|
Gönderildi: 19 Kasim 2007 - 14:12 | IP Kayıtlı
|
|
|
Sayın müsteşarımıza hayırlı olmasını, onu en iyi yerlerde görmeyi temenni eder,Yüce Mevlamızdan başarı ve kolaylık vermesini dilerim...
|
Sayfa Başı |
|
|