selamikaranfil moderatör
Durum Online: Offline Mesaj: 242
|
Gönderildi: 13 Haziran 2005 - 16:43 | IP Kayıtlı
|
|
|
Sevgili babaannecim;
Adini tasimak gurur verici bir o kadar da zor... Çünkü senin gibi olmak lazim... güzel; güçlü; sevgi dolu; inançli... senin gibi olmak zor…
Seni bir kere olsun görmek isterdim ama çektigin acilarla degil... mutlu görmek isterdim...
Babaanne, seni herkes çok seviyor... hatta adin için beni bile seviyorlar… çünkü sen baskasin... sehitsin…rahatsin simdi dimi babanne... 35 yillik acilarin bitti mi.. hiç görmedigin annenlemisin.. ya ardinda biraktiklarin... çocuklarin… onlar seni çok özledi... seni özledik…
Sen çok çektin be gülüm… ama sabrettin… sustun... babami babanin evinde dogurdun… anneni görmeden baskasi annen oldu... biliyor musun babaanne senin çocuklarinin da anneleri oldu ama onlar en çok seni sevdi… kendilerini dogurani sevdi...
Ben hep seni düsünüyorum… bazen agliyorum… babam sehit için aglanmaz diyor… dogru mu babaanne sende agliyor musun özlüyor musun babaanne... ben katlanamazdim çektiklerine babaanne katlanamazdim babaanne…
Belki senin için en iyisi gitmekti... gittin…sen cennette rahat uyu bir tanem… duacinim… dualarimdasin…
Remziye ULUDAG
Düzenleyen selamikaranfil Tarih: 30 Aralik 1899 - 00:00
|